Kategori arkiv: Xvidros føtal

Museum ishøj thailandsk massage københavn

museum ishøj thailandsk massage københavn

uden for København. Ring til os og bestil en tid til en behagelig thaimassage. Afslappet stemning i klinikken, vi har overdraget vor klinik på Østerbro til to af vores medarbejdere og koncentrerer os nu om klinikken på Amager. Du kan også hente en kørevejledning, så du nemmere kan finde. Thaimassage er en massageform, der er blevet utrolig populær som følge af, at flere og flere har oplevet den under besøg i Thailand. Thailandsk massage - eller Nuat Thai - kombinerer både fysiske og energiske aspekter. Ring på telefon og bestil tid til en lækker thai-massage på Amager, København S - eller book online her! Vi har tre enkeltrum og et dobbeltrum, så vi har plads til jer, hvad enten I vil være alene eller to sammen.

Museum ishøj thailandsk massage københavn - Thaimassage

Thai Massage indebærer en række strække bevægelser, der forbedrer kroppens fleksibilitet, leddenes bevægelse og også forbedrer blodcirkulationen i hele kroppen. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Sydvestvej i Glostrup. Vi er specielt dygtige i ryg/nakke massage samt massage af ben. Vi tilbyder professionel thai-massage, vores faglige mål er at give danskerne bedre indsigt i, hvor sundt det er for krop og sjæl at få god massage. Man behøver dog ikke at tage til Thailand for at opleve den fine wellness, som thaimassage bringer. museum ishøj thailandsk massage københavn

Videos

Sovereign Syre licks Jenna Ross pussy. Du kan læse mere om vores thai-massage og andre forskellige massageformer på vores hjemmeside, og du er velkommen til at kontakte os på telefon og e-mail, hvis du har spørgsmål ang. Det er en dyb, fuld kropsmassage der forløber fra fødderne op, og fokusere på sen eller energilinjer i hele kroppen, med det formål at rydde blokeringer i disse linjer, og dermed stimulere strømmen af blod og lymfe i hele kroppen. Dokkun er en thailandsk blomst, der minder om guldregn, og traditionen siger, at dokkun bringer lykke og held. Det tilbyder vi ikke. Når du træder ind i vores lokaler oplever du en afslappet stemning, indretning i thailandsk stil og musik der understøtter harmoni og balance. Her på siden kan du finde oplysninger om thaimassage, dens historie og billeder fra klinikken. Royal Thai Massage Copenhagen har nu behandlet kunder i mere end. Vi er uddannet / certificeret i at give traditionel thaimassage. Hvis du leder efter intim massage eller lignende ydelser, må du gå andre steder hen.

Museum ishøj thailandsk massage københavn - Om os

Til gengæld kan du få noget endnu bedre - nemlig den dejlige, frie fornemmelse af velvære i kroppen efter en førsteklasses traditionel thailandsk massage. Velkommen til alle - kvinder og mænd, unge og ældre. Alle medarbejdere er højt kvalificerede massører. Klinikken ligger centralt og let tilgængeligt med offentlige transportmidler. Vores klinik er kendt for god service, godt personale og mulighed for parmassage, samt meget andet. Den bygger på yoga, akupressur og zoneterapi. Vores nye klinik på Amager har en god lokation og er let tilgængelig med offentlig transport. Behandlingerne eller vores priser eller ønsker at bestille tid hos vores massør til en dejlig massage. Thai Massage kan også medvirke til reduktion af ledsmerter forårsaget af slidgigt. Thaimassage i Glostrup nær, københavn, nyhed! Nu har vi både spa og sauna Dokkun er en thailandsk blomst, der minder om guldregn, og traditionen siger, at dokkun bringer lykke og held. Massage, copenhagen - Simply the best in town Om os Myterne er mange og tankerne sikkert lige så mange. Lad os slå fast med det samme. Thailandsk, wellness absolut ikke kun er for mænd men også for kvinder. Her lidt om vores og virksomhedens baggrund. Vi kommer alle sammen fra Thailand, og vi snakker alle sammen dansk på forståeligt. Klinikken ligger centralt og let tilgængeligt med offentlige transportmidler. Ring på telefon og bestil tid til en lækker thai- massage på Amager, København, s - eller book online her! Når du træder ind i vores lokaler oplever du en afslappet stemning, museum ishøj thailandsk massage københavn indretning i thailandsk stil og musik der understøtter harmoni og balance. Thaimassage eller thai massage er en meget gammel traditionel, thailandsk massageform, som.

0 svar til “Museum ishøj thailandsk massage københavn

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *