Kategori arkiv: Xvidros føtal

Tilbudsugen mobil tidens kvinder noveller

og hans far. Med glidende bevægelser begyndte han at massere lænden og balderne igen med højre hånd, mens hans venstre hånd nu tog mere fat i mellemkødet. Tak for massagen, sagde jeg. Jeg kommer op om lidt, sagde jeg og smilede lidt til Søren. Uden at tænke over det, lagde jeg mig med benene let bøjet og lidt spredte. Han kørte nu hænderne blødt op over mine ben og balder med venstre hånd, mens højre kørte ned over ryggen., så må du gerne vende dig om, sagde han hviskende.

Tilbudsugen mobil tidens kvinder noveller - Erotiske noveller

I bløde cirklende bevægelser varmede han mine muskler. Hvorfor kunne jeg ikke lære at sige nej? Du trænger i hvert fald til at få olien af igen. Han bredte det første håndklæde ud på briksen og stod derefter med det sidste håndklæde over armen og så ventende på mig. Da han var færdig, lagde han håndklædet over mig og lagde mine ben ned., slap du bare lidt af nu, sagde han. Derefter tog han et lår ad gangen og kildede inderlårene op til skødet. Læs også: Flere gratis erotiske noveller, ingen modstand, han masserede nu forsigtigt mine bryster med begge hænder og gled i langsomme bevægelser ned over maveregionen ned til skødet. Det skete så langsomt, at jeg helt mistede tidsfornemmelsen. Jeg løftede nærmest automatisk numsen, så han lettere kunne trække dem lidt ned. Nå, var det så ikke godt? Du ser ud til at have nydt det, sagde han. Jeg blev nu kogende rød i hovedet. Kroppen begyndte at føles behagelig kildende og summende. Han tog fat i trusserne og trak dem ned. Når du læser e-bøger, kan du let have et helt bibliotek med dig på farten - på din tablet, mobil eller reader. Jeg følte mig nu helt tryg og afslappet og nød det i fulde drag. Hans var nu nået til mine balder, der var dækket af mine skovtrusser.

Tilbudsugen mobil tidens kvinder noveller - Tidens erotiske noveller

Sæt dig godt til rette og nyd den! Jeg stønnede tungt - ikke højt, men dybt, mens jeg trykkede mit hoved ned i briksen og løftede min numse endnu mere end før. Så kan du komme op, når du er klar og har fået et bad. Mine øjne var lukkede, og jeg tror min mund var lidt åben, og min vejrtrækning tung og lidt stønnende. Besøg nettets frækkeste mødested - Prøv et abonnement på magasinet Q i 3 måneder for kun. Hans venstre hånd stoppede nu midt på min numse som var smurt godt ind i olie. Dels af generthed og dels af ærgrelse over, at jeg nu var i en værre situation, end hvis jeg havde taget tøjet af for fem minutter siden, hvor Hans ikke stod og gloede. Hans tommel finger gled ind i numsen, mens hans pegefinger gled ind i skeden, hvor de pressede på samme væg fra hver sin side. Spurgte hun og grinede lidt.

Tilbudsugen mobil tidens kvinder noveller - 1 af Tidens

De var smurt så meget ind i olie, at jeg næsten kunne høre det, når hænderne gled rundt på min krop. Og det næsten sortnede lidt for mine øjne. Samtidig lagde hans ringfinger og langfinger sig på hver side af klitoris og trykkede forsigtigt. . Jeg nåede dog ikke at tænke den tanke til ende, før jeg mærkede, at Hans gratis luder solcenter hvidovre tog fat i trusserne og trak dem ned fra hver side. Så lagde han håndklædet fra lænden og op over min ryg, så jeg beholdt den varme fornemmelse. Massage kun i trusser, jeg følte mig lidt krænket og beklemt. Han skilte benene lidt ad, masserede langsomt og æltende lårene fra inderlåret og rundt op til trussekanten. Han fjernede også håndklædet, og jeg var nu helt nøgen - og havde det fint med det. Det var en fantastisk følelse, som jeg bare gled ind. Da jeg samtidig fik en blød massage i nakken, begyndte orgasmen at rulle frem med en kraft, jeg vist aldrig havde oplevet før. Jeg begyndte at slappe af, og en dejlig træt og varm fornemmelse bredte sig ned igennem kroppen. Jeg bare nød og tog imod. Mistede tidsfornemmelsen, spidsen af to af hans fingre på venstre hånd gled ned nu og rørte let ved mellemkødet med et lille fast og konstant tryk. Jeg var tæt på at falde i søvn. Hans højre hånd fortsatte med at give en blød massage af skuldre og nakke, mens han med en flad hånd langsomt kørte op numse. Dernæst tog han fat i et ben ad gangen og masserede først læggen og dernæst låret. Du kan læse flere e-bøger på samme tid, og dine e-bøger kan selv huske, hvor du er kommet til. Han æltede også mine glatte kønslæber forsigtigt, skilte dem lidt ad og trykkede lidt i området omkring skedeåbningen. Da jeg kom op en halv times tid senere, følte jeg mig stadig varm og veltilpas i kroppen, mine kinder var lidt røde, og jeg havde i den grad en tilfredshed i mit underliv. Jeg havde ikke sagt et ord i halvanden time. Jo, sagde jeg og smilte. Jeg skjulte mine bryster med armene over kors, og jeg valgte at beholde mine trusser på, som heldigvis var et par tækkelige skovtrusser., det er nok bedst, du tager trusserne af også, så der ikke kommer olie på, sagde Hans. Det tog han tilsyneladende som et tegn på, at jeg gerne ville have dem helt af, for han fortsatte i hvert fald med langsomt at trække dem ned ad benene og helt. Jeg har lavet dig et bad, så når du er færdig, kan du bare komme. Det var på ingen måde så krænkende, som jeg havde forestillet mig, og i stedet for at ønske, at det snart var overstået, ville jeg ønske, det varede ved, mens jeg bare kunne få lov at småblunde lidt. Jeg følte nu, at hans massage blev lidt nærgående, men jeg havde alligevel en dejlig tryg og varm fornemmelse i kroppen og nød at være passiv og bare tage imod. Med stimuleringen af både numsen, skeden og min klitoris på samme tid, kunne jeg næsten ikke skille områderne. Du ser i hvert fald afslappet. Læs også: Sådan ser sex ud - indefra. Jeg faldt i søvn og vågnede først igen, da Søren stod ved siden af mig og tog fat i min hånd.

0 svar til “Tilbudsugen mobil tidens kvinder noveller

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *